THK 5 istedi 1 aldı

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı Meclis toplantıları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda yapılan 2. oturum ile tamamlandı. Açılış ve yoklama da dahil 3 maddeden oluşan gündem, 4 dakika 40 saniyede görüşülüp karara bağlandı

THK 5 istedi 1 aldı
04 Mart 2016 Cuma 16:59

BELEDİYE HİSSE SATIŞLARI KABUL EDİLDİ

Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclisi'nin Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda ilk olarak Çerkezköy Belediyesi sınırları içerisinde yer alan 4 adet parseldeki Belediye hissesinin satışı görüşülerek, hisselerin satışı İmar ve bayındırlık Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

THK'YA 1 YIL EK SÜRE VERİLDİ

Ardından gündemin 3. maddesinde yer alan Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nın 1579 sayılı süre uzatılması hakkındaki yazısı görüşüldü. Söz konusu gündem maddesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun okunmasının ardından 2013 yılı Mayıs ayında Çerkezköy Belediye Meclisi tarafından Türk Hava Kurumu’na 921 ada 2 parselde uygulama yapılarak yer tahsis edildiği ve bu tahsis edilen yere iki yıl içinde inşaata başlama ve 5 yıl içinde inşaatı bitirme şartının konulduğu belirtilerek, Türk Hava Kurumu’nun inşaatı bitirmek için 5 yıl ek süre istediği ifade edildi. Türk Hava Kurumu'nun 5 yıllık ek süre isteğine olumsuz bakan Belediye Meclisi, Türk Hava Kurumu'na tahsis edilen söz konusu parselde inşaat ruhsatı alması ve inşaata başlaması için 1 yıl ek süre verilmesi yönünde oy birliği ile karar aldı.

İKİNCİ OTURUM 4 DAKİKA 40 SANİYE SÜRDÜ

Gündem maddelerinin 4 dakika 40 saniyede tamamlanmasının Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı Meclis toplantıları tamamlandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.