THK fitre ve zekatlarınızı bekliyor

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, 2014 yılı fitre ve zekat için zarfları mahalle muhtarlarına ulaştırdıklarını bildirdi. Zümbül, "Fitre zekat zarflarını vatandaşların ulaşabilecekleri şekilde mahalle muhtarlarına dağıttık. Toplamda muhtarlıklara 1943 adet zarf teslim edildi. Ayrıca KİPA’da da her yıl olduğu gibi kurulacak olan THK standında fitre-zekat toplayacağız.” dedi.

THK fitre ve zekatlarınızı bekliyor
07 Temmuz 2014 Pazartesi 07:28

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, 2014 yılı fitre ve zekat bağışlarının kurumca kabul edilmeye başladığını bildirdi. THK Hizmet Binası'nda bir basın toplantısı düzenleyen THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül, fitre ve zekat çalışmaları hakkında açıklamalar yapıp duyuruda bulundu.
FİTRE VE ZEKAT İÇİN 1943 ZARF DAĞITILDI
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube başkanı Mustafa Zümbül bu yıl yapılacak fitre ve zekat bağışları için mahalle muhtarlıklarına 1943 adet zarf dağıtıldığını söyledi. Mustafa Zümbül, “Yaklaşık 3 günlük çalışma ile mahalle muhtarlarına zarflarımız dağıtıldı. Vatandaşlarımız yardım muhtarlıklarda taleplerini temin edebilecekler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da KİPA’da da THK fitre, zekat standı kurulacak ve oradan da vatandaşlar bağışlarını yapabilirler.” açıklamasını yaptı.
THK'YA DA DOĞRUDAN GELEBİLİRLER
Zümbül fitre ve zekat bağışlarının aynı zamanda THK Çerkezköy Şubesinde de yapılacağını belirterek “Mesai saatleri içinde kurumumuzdaki personel aracılığıyla fitre ve zekat çalışmaları devam edecektir. Vatandaşlarımız doğrudan THK şubesi'ne de gelebilirler.  Ayrıca (0282)7266293 ve (0532)3576777 numaralı telefonlardan da fitre işlemleri gerçekleştirilecekdir.” bilgilerini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.