THK kesim yerlerine ulaşarak derileri toplayacak

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde basın toplantısı düzenleyen THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Kurban Bayramı süresince Çerkezköy Mezbahanesi ve toplu kesim yerlerine ulaşılarak kurban derileri toplanacaktır. Toplanan derilerin fiyatları ise sığır derisinin kilosu 3,45 TL, koyun derileri adet olarak 9,20 TL ve keçi derileri de tane olarak 6,60 TL olarak alınacak. Fiyatlar ihale neticesinde tespit edildi” dedi

THK kesim yerlerine ulaşarak derileri toplayacak
01 Ekim 2014 Çarşamba 08:17

MAKBUZ KARŞILIĞINDA TOPLANACAK
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül düzenlediği basın toplantısı ile kurban derileri hakkında açıklamalarda bulundu. Kurban derileri toplama esasları hakkında konuşan Zümbül, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköy Belediyesi ile Kapaklı Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla, THK tanıtıcı afişleri ve THK kolluk görevlileri işbaşında olarak ilçe merkezilerinde vatandaşlardan kurban derileri makbuz karşılığında toplanacak. Merkezi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak olan stant ile çalışmalarımız buradan yapılacaktır” diye konuştu.

GÖREVLİ ARKADAŞLARIMIZ DERİLERİ TESLİM ALACAK

Zümbül açıklamasının devamında ise, “Çerkezköy Mezbahanesi ve toplu kesim yerlerine ulaşılarak kurban derileri toplanacaktır. Kurban derilerini THK’ya teslim etmek isteyen vatandaşlarımız isterse 726 62 93 numaralı telefondan isterlerse 0532 357 67 77 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirler. Vatandaşlarımız telefon aracılığıyla bizlere ulaştıkları taktirde adres ve kesim yerlerine ulaşmak için verilen bilgiler doğrultusunda görevliler yönlendirilerek kurban derileri teslim alınacaktır” ifadelerini kullandı.

FİYATLAR İHALE NETİCESİNDE TESPİT EDİLDİ
Yapılan ihale sonucunda belirlenen kurban derilerinin fiyatları hakkında da bilgi veren Mustafa Zümbül, “Sığır derisinin kilosu 3,45 TL, koyun derileri adet olarak 9,20 TL ve keçi derileri de tane olarak 6,60 TL olarak alınacak. Fiyatlar ihale neticesinde tespit edildi. Halkın yapacağı bağışların her birinin belirtilmiş olduğu kriterler doğrultusunda kurban derilerinin makbuzlarını teslim ettikleri derinin cinsine göre talep etmelerini istiyoruz. Ayrıca bu konuda halkımızın kurban derilerini ulaştırmakta gösterecekleri fedakarlık bizleri mutlu edecektir” dedi.

HALKIMIZIN GÜZEL BİR KURBAN BAYRAMI GEÇİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM
THK’ın her zaman olduğu gibi halkla birlikte çalışmaları sürdüreceklerinin altını çizen Zümbül, “Havacılık ve özel üniversitemiz havacılığa hizmet eden pilotları yetiştirmekte büyük mesafe kat ederek göklerdeki yerini almış bulunmaktadır. Ülkemizin önde gelen sıkıntısı olan yangın konusuna büyük destek vererek yeşil bir ülke katkısında bulunmak için çalışmalar eksiksiz devam etmektedir. THK özel üniversitesinde şehit ve gazi ailesinin çocuklarını ücretsiz eğitirken, yapılacak olan bu bağışlar da çalışmalara destek verecektir. Halkımızın güzel bir kurban bayramı geçirmesini temenni ederek hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çalışmaya katılan başta belediyeler ve bu konuda derileri bağışlayan hayırseverlere saygılarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.