THY Çerkezköy Yetkili Acentesi açıldı

Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına yolcu taşıyan Türk Hava Yolları'nın Çerkezköy'e geçtiğimiz günlerde yetkili acentesi açıldı.

THY Çerkezköy Yetkili Acentesi açıldı
05 Eylül 2007 Çarşamba 08:27

İstanbul Seyahat STT Travel adı ile açılan THY bürosunda Türkiye'nin ve Dünya'nın dört bir yanına bilet kesiliyor.

İLK VE TEK YETKİLİ ACENTE

Çerkezköy'de THY'nin tek ve ilk yetkili acentesi olduklarını ve sadece THY değil tüm uçak şirketlerinin yetkili firması olduklarını belirten İstanbul Seyahat STT Travel Çerkezköy Acentesi yetkilisi Ercan Çorbacı, "Vize'den Çerkezköy'e kadar hiç THY yetkili acentesi yoktu. Bizde bu boşluğu değerlendirmek üzere İstanbul Seyahat'ın genel merkezine başvuruda bulunduk. Yapılan araştırmalar neticesinde gerekli şartları yerine getirdik ve STT Travel'in yetkili acenteliğini aldık. Bu sayede müşterilerimize dünyanın dört bir yanına THY'den bilet kesebiliyoruz"

SADECE THY DEĞİL

Yapılan anlaşma gereği sadece THY'nin değil FLY Emirates'ten Pegasus'A, Onur Air'den Atlas Jet firmalarına kadar yetkili bilet kesebiliyoruz. Ayrıca evden veya işyerinden kredi kartı ile bilet kesip bileti ev veya işyerine teslim ediyoruz.

Ayrıca yurt içi ve yurt dışı turları, kültür turları, otel rezervasyonları ve vize işlemleri ile bölge halkının hizmetindeyiz. Şu an tam kapasite ile faaliyetteyiz. Vize'ye kadar bu işin yetkili acentesi olmadığı için bölgemize tek başımıza hizmet vermekteyiz. Ayrıca önümüzdeki günlerde Atatürk Caddesi Ertoprak İş Merkezi 57/C adresli iş yerimizde Güneş Sigorta Acenteliği'ni de alarak sigortacılık hizmetleri de yapacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.