THY sevgilileri uçuracak

Türk Hava Yolları, 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlediği bir kampanya ile, sevgilisine güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere inanılmaz bir promosyon hazırladı.

THY sevgilileri uçuracak

Sevgililer Günü'nü en iyi şekilde değerlendirmek ve sevgilisine sürpriz yapmak isteyenlere Türk Hava Yolları'nın yurt dışı uçuş fiyatlarını 1 euroya çektiğini belirten STT Travel yetkilisi Ercan Çorbacı, kampanyanın Sevgililer Günü'ne özel olduğunu belirtti.

YURT DIŞI UÇUŞLAR 1 AVRO

Türk Hava Yolları'nın Sevgililer Günü için düzenlediği kampanyanın başladığını belirten İstanbul Seyahat STT Travel yetkilisi Ercan Çorbacı, "Türk Hava Yolları, Sevgililer Günü için düzenlediği promosyonla yurt dışı hatlarda 2. kişiyi 1 euro uçuracak bir kampanya düzenledi. İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Güney Afrika (Johannesburg-Capetown hariç) varışlı olmak üzere vergiler hariç ekonomi sınıfta bir kişi gidiş dönüş 199 euroya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini sadece 1 euroya alabilecek. Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular 499 euroya, beraberindeki kişi de 1 euroya uçabilecek.

EŞ, DOST VE ARKADAŞLARDA FAYDALANİBİLECEKLER

Amerika, Uzak Doğu ve Johannesburg-Capetown noktaları varışlı hatlarda ekonomi sınıfta gidiş-dönüş 399 euroya bilet alan yolcularımızın birlikte seyahat edeceği ikinci kişi ise yine 1 euroya seyahat edebilecek. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ise ücret gidiş-dönüş 699 euro olarak belirlendi.

Yolcularımızın eş, dost ve arkadaşlarıyla birlikte de yararlanabileceği vergiler hariç yukarıda belirtilen özel promosyon fiyatları 12, 13 ve 14 Şubat tarihlerinde seyahate başlamak ve en az 2, en çok 8 kalmak koşulu ile geçerli olacak. İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanı'ndan seyahat edecek yolcular da 40 euro ilave ederek bu promosyondan yararlanabilecekler.

İNDİRİME BÜYÜK İLGİ VAR

Ayrıca Türk Hava Yolları'nın iç hatlarda erken rezervasyona yaptığı % 20 indirim şu anda büyük ilgi görüyor. 14 Ocak'ta başlayan kampanyada, 28 Şubat 2008 tarihine kadar rezervasyonlarını uçuş tarihinden en geç 7 gün önce yaptıran yolculara % 20 indirim uygulanmakta. Yolcularımız 7 Mart 2008 tarihine kadar yapılacak seyahatlerin biletlerini % 20 indirimli alabilecekler. Bu tarihlere kadar kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız Atatürk Caddesi üzerindeki acentemize gelerek daha detaylı bilgi veya biletlerini alabilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.