THY'den 49 TL'ye uçak bileti

Türk Hava Yolları "Temmuz'da biletini al, kış boyunca tüm Türkiye'ye 49 TL'den uç!" sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. Çerkezköy İstanbul Treval Seyahat Acentası Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, promosyonlu bilet uygulaması hakkında bilgi verdi.

THY'den 49 TL'ye uçak bileti
11 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

Türk Hava Yolları (THY) tüm Türkiye'deki uçuşlarını 49 TL'den yapacak. 18.8 milyon yolcunun oyuyla Skytrax tarafından "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava Yolları, yakaladığı başarısını yolcularıyla paylaşıyor!
HER YER 49 TL
İstanbul Travel Seyahat Acentesı Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, Türk Hava Yolları'nın başlattığı kampanya hakkında bilgi verdi. Çorbacı "Temmuz ayında biletinizi alın, bu kışın tüm Türkiye'de herşey dahil 49 TL'ye uçun" dedi.
İstanbul'dan tüm iç hat seferlerinde tek yön herşey dahil bilet fiyatı 49 TL olan kampanyanın seyahat tarihlerinin 21 Kasım 2011-24 Mart 2012 arasındaki seyahatleri kapsadığını belirten Çorbacı, bilet tarihlerinin ise 01 Temmuz-31 Temmuz 2011 arasını kapsadığını söyledi. Çorbacı, "Bu ayın 31'ine kadar yolcularımızın kampanya promosyonundan yararlanmak için bilet alması gerekiyor. Bu ay içerisinde 49 TL'ye alacakları biletlerle 21 Kasım 2011'den 24 Mart 2012 tarihleri arasında Türkiye'nin her yerine tek yön uçabilirler" açıklamasını yaptı.
KAMPANYA KOŞULLARI
Atatürk Caddesi üzerindeki İstanbul Travel Seyahat Acentesı Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Ahmet Çorbacı kampanya kural ve koşullarını da açıkladı. Buna göre kampanya kamsamında alınan biletler için şu koşullar geçerli:
1- Tarih/ parkur değişikliği ve iade yapılmaz.
2- Rezarvasyon ve biletleme aynı anda yapılmalıdır.
3-Code-share ve Anadolu Jet uçuşlarında uygulanamaz.
4-Hopa ve Ercan seferlerinde uygulanmaz.
5- Diğer promasyon/kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.
6- Bu kampanya sınırlı/belirli sayıda koltuk için geçerlidir.
7- Türk Hava Yolları, kampanya koşullarını haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.