Ticari plaka sahiplerine büyük kolayık

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Daire Başkanlığı Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren ticari plaka sahiplerine daha hızlı ve seri hizmet verebilmesi amacı ile UKOME Çerkezköy Birimi’ni Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Hizmet Binası’nda faaliyete açtı.

Ticari plaka sahiplerine büyük kolayık
24 Ocak 2018 Çarşamba 17:12

UKOME Çerkezköy Şubesi’nin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.
ÇERKEZKÖY-KAPAKLI VE SARAY’A HİZMET VERECEK
İlk olarak Çerkezköy’de açılan UKOME Şubesi’nin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren 2 binin üzerindeki ticari plaka sahiplerine hizmet vereceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral, “UKOME Çerkezköy Birimimiz Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren ticari plaka sahibi esnaflarımıza hizmet verecek.  Artık bu bölgede yaşayan ticari plaka sahipleri işlemlerini yaptırmak için Süleymanpaşa’ya gelmek zorunda kalmadan, işlemlerini burada yaparak zamandan tasarruf edecekler” dedi.
ÇERKEZKÖY’DEN SONRA ÇORLU’YA AÇILACAK
Çerkezköy UKOME Birimi’nin ardından 1 ay içerisinde Çorlu’da UKOME Birimi’ni açacaklarını, burasının da Çorlu, Ergene ve Marmara Ereğlisi esnafına hizmet vereceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral, daha sonra etap etap hizmeti esnafa en yakın noktaya taşıyacaklarını kaydetti.
HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN
Bölgede yaşayan ticari plaka sahiplerinin Süleymanpaşa’da yaptırdıkları UKOME işlemlerini artık online olarak Çerkezköy UKOME Birimi’nde yaptırabileceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise Çerkezköy UKOME Birimi’nin şoför esnafına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ticari plaka sahipleri için UKOME Çerkezköy Birimi’nin faydalı olacağına inandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ulaşım Daire Başkanımıza UKOME Çerkezköy Birimi’nin açılması nedeni ile teşekkür ediyorum. Şoför esnafımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
SON DERECE MEMNUNUZ
Açılışa katılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da UKOME’nin Çerkezköy’de hizmet verecek Hizmet Birimi açmasından son derece memnun olduklarını belirterek, “Artık Süleymanpaşa’ya gitmeden ticari plaka sahibi esnaflarımız iş ve işlemlerini buradan yaptırabilecekler. Bizlere bu imkanı sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan kısa konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME Çerkezköy Birimi hizmete açıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.