Tır Parkında çalışmalar sürüyor

Çerkezköy’ün Çorlu istikameti yol kenarındaki tır parklanmasının önüne geçecek olan Veliköy Mahallesinde yapılan Tır Parkında çalışmalar devam ediyor.

Tır Parkında çalışmalar sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Ocak 2022 Çarşamba 17:11

Tamamlandığı zaman 170 Tır kapasiteli olacak olan Tır Parkı’nın içerisinde şoförlerin çay kahve içebileceği sosyal donatı alanı da olacak.

Şu ana kadar dolgu çalışması tamamlanmaya çalışılan 53 dönümlük alanın, bittiği zaman içerisinde lojistik firmalarının da faliyet göstermesine imkan verecek düzenleme yapılacak. Gümrükleme işlemlerinin yapılacağı Tır Parkında, kantar da bulunacak.

Karayollarından, DSİ’den ve Gümrük Bakanlığından gerekli izinlerin tamamlandığı öğrenilen alanı, Çerkezköy Belediyesi’nin iştiraki olan Çerkezköy Tarımsal Kimya End. Ürünleri A.Ş. işletecek.

Yaz  aylarına yetiştirilmesi planlanan Tır Parkının giriş ve çıkışlarında Çorlu yolunun trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak düzenleme de yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.