“Tiyatro Mu? Güldürme Beni!” Adlı Oyun Sahnelendi

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü altyapı ekibi tarafından “Tiyatro Mu? Güldürme Beni!” adlı oyun ilk kez sahnelendi. Birbirinden güzel skeçlerden oluşan oyunu salonu dolduran vatandaşlarla birlikte seyreden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, emeklerinden dolayı yönetmen Volkan Kuru ve tüm oyuncuları tek tek tebrik etti.

“Tiyatro Mu? Güldürme Beni!” Adlı Oyun Sahnelendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Haziran 2022 Pazartesi 12:36

Kapaklı’nın yanı sıra Trakya’nın çeşitli ilçelerinde ve Diyarbakır’ın Ergani ile Hani ilçelerinde sahneledikleri ilk oyunu ‘’Entrikalı Dolap Komedyası’’ ile büyük beğeni toplayan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü, yeni oyunuyla seyirci karşına çıktı.

“KAPAKLI’DA TİYATRO DOĞAL YAŞANTININ BİR PARÇASI OLDU”

Oyun öncesi bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı’da tiyatro doğal yaşantının bir parçası oldu. Geçtiğimiz gün de bu salonda Kent Konseyimizin tiyatrosu vardı. Kültürel, sanatsal, sportif her alanda kente değer katmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri memnun ediyor. İyi seyirler diliyorum.” dedi.

OYUN TAM NOT ALDI

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü altyapı ekibi hazırladıkları “Tiyatro Mu? Güldürme Beni!” adlı oyunu sahneledi. 4 skeçten oluşan oyun salondakileri güldürürken, anlamlı mesajları ile tam not aldı.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Oyun sonrası çiçek takdiminde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yine muhteşemdiniz. Her biriniz işin hakkını vererek bizleri güldürdü. Mesajlarınız anlamlı oldu. Çok beğendik. Tiyatroseverler adına katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

TİYATRO EKİBİ

Volkan Kuru’nun yönettiği ve oynadığı, Cem Akay’ın ses ve ışıkta görev aldığı “Tiyatro Mu? Güldürme Beni!” adlı oyunda Adile Ürfet Ergene, Ayhan Erdal, Ayşe Seniha Erez, Berkay Gökan, Ecrin Durmaz, Emine Durmaz, Erkan Kuru, Fatma Ertürk, Fatma Sert, Fırat Işık, Gülşah Ayhan, Beyza Durak, Özge Uz, İrem Bostancı, Kemal Acartürk, Mansur Basar, Nazlıcan Ozan, Neriman Görgülü, Osman Sakarya, Ömer Burak Özkorkmaz, Segah Kuru, Yasemin Petek ve Zafer Yıldırım rol aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.