Tiyatro topluluğu kuruluyor

Çerkezköy Kent Konseyi’nde seçimlerin tamamlanmasının ardından çalışmalar başladı. İlk olarak çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına, STK’lara ziyaret gerçekleştiren Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, çalışma gruplarının oluşturulmasının ardından projelere başlandığını kaydetti. Bu kapsamda tiyatro çalışma grubunun da Çerkezköy’de bir tiyatro topluluğu oluşturacağını kaydeden Üstünol, başvuruların eylül ayının ilk haftasına kadar devam edeceğini kaydetti.

Tiyatro topluluğu kuruluyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:45

“TİYATRO GÖNÜLLÜLERİNİ BEKLİYOR”
Çerkezköy Kent Konseyi’nde geçtiğimiz hafta meclis başkanlıkları ve çalışma grubu başkanları belli olmuştu. Faaliyetlerine başlayan Kent Konseyi, ilçedeki tiyatro gönüllülerini bekliyor.  Konu ile ilgili açıklamaya yapan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, “Çalışma gruplarımızı ve meclis başkanı seçimlerimi gerçekleştirdik. Tiyatro Çalışma Grubu Başkanı olan Volkan Kuru’yu bir kez daha tebrik ediyorum. Çerkezköy’de tiyatro sanatıyla Volkan Bey, tecrübeleri ile birçok kişiye faydalı olacaktır. Tiyatro insana eğitim olanağı da sağlayan güzel bir meslek. Birçok gönüllü daha da ileride isterse kendisi için profesyonelliğe de zemin hazırlamış olacak” dedi.
“TİYATRO İNSAN RUHUNU ARINDIRIR”
Tiyatroyu canlandırmak adına çalışma başlatacaklarını ifade eden Tiyatro Çalışma Grubu Başkanı Volkan Kuru, “Tiyatro adına bir şeyler yapmak istedik. Kent Konseyi bizim için güzel bir imkan. Çerkezköy halkına, tiyatroya gönül vermiş, fırsat bulamamış, sosyal faaliyette bulunmak isteyenlere kapımız açık. Gönlü tiyatroda olan herkesi bekliyoruz. Tiyatro, insan ruhunu arındırır. Kişisel gelişimi geliştirir, algıyı açar, ikili ilişkilerde gelişim sağlar, öz güveni artırır. Yaşını kaç olursa olsun her insan tiyatronun ucundan tutmalı” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.