TKA’nın Doğrudan Faaliyet ve Teknik Destek Program

Trakya Kalkınma Ajansı (TKA), "Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek Programları" kapsamında 1 milyon 200 TL ödenek ayırdı. TKA yazılı bir açıklama yaparak iki yeni destek programı ile bölgeye kaynak aktarmaya devam edeceğini belirtti.

TKA’nın Doğrudan Faaliyet ve Teknik Destek Program
11 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

TKA BÖLGEYE KAYNAK AKTARMAYA DEVAM EDİYOR
TKA'dan yapılan yazılı açıklamada, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde, çevreye duyarlı, potansiyellerini değerlendiren, küresel ölçekte rekabet edebilir bir Trakya vizyonu ile faaliyet gösteren Trakya Kalkınma Ajansı'nın, iki yeni destek programı ile bölgeye kaynak aktarmaya devam ettiği belirtildi.
PAYDAŞLARA BÜYÜK MALİ DESTEK
2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek Programlarını açıklayan TKA, paydaşlarına 1 milyon 200 TL mali destek sağlayacak.
TKA’DAN 2011’DE 11 MİLYON TL KAYNAK
Açıklamada, proje uygulama süreci devam eden 2010 Yılı Mali Destek Programları aracılığıyla Trakya'nın kalkınması için bölgeye yaklaşık 11 milyon TL'lik bir kaynak aktaran Trakya Kalkınma Ajansı'nın farklı destek programlarıyla Mali kaynaklarını paydaşlarının hizmetine sunmayı sürdürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.