TMGD Kapaklı Temsilciliği açıldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’nin açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı 

TMGD Kapaklı Temsilciliği açıldı
19 Temmuz 2017 Çarşamba 12:22

MANDALI BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Kurdelelerin kesilmesinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “15 Temmuz'da, bu anlamlı günde açılışını gerçekleştirdiğimiz gazilerimizin bürosuna, bugünün anlamını yansıtmak ve yaşatmak bizlere mahsus olduğunu görüyorum. Türkiye Cumhuriyeti mozaiğini anlatırken, komşularımızdan kendimize esinlenebileceğimiz birlik beraberlik mesajlarını çok iyi algılamamız gerekiyor. Mesela Suriye. Kim kiminle savaştı, kimin için nelerle karşı karşıya kalındı görüyoruz. Dış mihraklar ve piyon olarak içeride rol almaya çalışanlar var ise bunları içimizden def etmemiz gerekiyor. Bu vesileyle gazilerimize böyle bir büronun açılması gerekiyordu. Hayırlı olsun” dedi.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla eksiklikler giderilmeden acele ile açılan temsilcilikte eksikliklerin sorumluluğunu Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer üstlendi. Yüzer yaptığı açıklamada, “Temsilcilikte bir eksiklik varsa bunun sorumlusu benim. Burayı anlamlı bir günde açalım dedim. Sağ olsun Başkanımız da bizi kırmadı. Bu güne açılış yetiştirildi. Bizler bu vatanda rahat rahat yaşayabiliyorsak, bunda sizin emeklerinizin çok büyük bir katkısı var. Sizlerin bu fedakarlığı karşısında biz gereğini yerine getiremiyoruz. Kapaklı yeni bir ilçe ve açmamız gereken birçok kurum bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.