TMS eğitimleri devam ediyor

2000 yılından bu yana her ay periyodik olarak Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS ) arasında düzenlenen protokol gereği yapılan eğitimlere bu ay 42 kişi daha gitti

TMS eğitimleri devam ediyor
28 Mayıs 2015 Perşembe 17:25

 42 KİŞİ DAHA ANKARA’YA EĞİTİME GİTTİ

5 yıldızlı Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de düzenlenen eğitim hakkında Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin yapmış olduğu yazılı basın açıklaması şu şekilde:

“Türk Metal Sendikamız ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS ) ile ortaklaşa düzenlediğimiz 5 yıldızlı Ankara Büyük Anadolu Termal Otelde devam eden eğitim seminerine Çerkezköy Şubemizden 27 Mayıs Çarşamba günü 42 üyemiz katıldı. Türk - İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak; Eğitime katılan üyelerimizle sohbet etti. Türk Metal Sendikamız, üyelerimizin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflemektedir. Bu kapsamda eğitimler 18 Nisan 2000 tarihinde başlamıştır ve eğitimler her yıl olduğu gibi bu yılda ve bundan sonraki yıllarda da aralıksız devam edecektir.”

3 GÜN BOYUNCA EĞİTİM GÖRECEKLER

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak tarafından Çarşamba günü sendika hizmet binası önünden otobüsle Ankara'ya yolcu edilen 42 sendika üyesi, üç gün boyunca Büyük Anadolu Termal Otel'de kalarak eğitim görecekler. Eğitimlerde; “Kurumsal Bağlılık, İletişim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Hukuku, Türk Metal Sendikası Felsefesi” konuları anlatılacak.

TOPLAMDA 10 BİN 155 TMS ÜYESİ EĞİTİME KATILDI

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nden edinilen bilgiye göre 2000 yılından bu yana her ay periyodik olarak devam eden eğitimlerin istatistiki verileri şu şekilde:

“Bugün itibariyle Şubemizden toplamda 10.155 üyemiz bu eğitimlere katıldı.

Bu eğitimler eşli olarak da devam etmektedir.

Eşli eğitime Şubemizden 530 üyemiz eşleri ve 31 çocuk katıldı.

82 işitme engelli üyemiz eğitim aldı.

311 kadın üyemiz kadın işçiler kurultayına katıldı.”

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.