TMS üyelerine Uyum Market ayrıcalığı

Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi ile Uyum Market arasında indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre Uyum Marketleri, sadece TMS Çerkezköy Şube üyeleri için haftalık indirimler düzenleyecek

TMS üyelerine Uyum Market ayrıcalığı
05 Mayıs 2016 Perşembe 16:11

 HAYIRLI OLMASINI DİLEDİLER

TMS Çerkezköy Şubesi ile Uyum Marketleri arasında yapılan anlaşmanın imza törenine TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Uyum Market Bölge Satış Müdürü Hamza Temiz katıldı. Anlaşmanın imzalanmasının ardından taraflar birbirlerine ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiler.

SMS İLE BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Yapılan anlaşmayla ilgili bilgilendirmede bulunan TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Çerkezköy Şubemiz olarak yeni bir indirim anlaşması daha imzaladık. Sadece üyelerimiz için yapılacak olan haftalık indirimli ürünler SMS yolu ile üyelerimize bildirilecek. Anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Üyelerimizin daha güzel bir hayat sürmeleri için gerçekleştirdiğimiz anlaşmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.