TMS'den Çanakkale çıkartması

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi geçtiğimiz pazar günü yaklaşık 500 kişi ve 15 otobüs ile Çanakkale'ye çıkartma yaptı.

TMS'den Çanakkale çıkartması
04 Eylül 2007 Salı 08:53

BOYNUMUZUN BORCU

Çanakkale savaşlarının Türk insanı ve tarihi için bir dönüm noktası olduğunu belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak "Çanakkale'de atalarımız 7 düvele karşı inanılmaz bir mücadele örneği göstererek bizim bugünlerimizin temellerini attılar.

Her türk evladı Çanakkale'ye en az bir kere giderek mucize zaferin alındığı yerleri görmeli ve atalarımızı mutlaka ziyaret etmeli. Bu ziyaret bir görev değil, boynumuzun borcudur. Çünkü onlar biz torunları için savaştılar ve bize bugünleri bıraktılar. Bizimde onları bir kez ziyaret etmemiz her halde onların yaptıkları fedakarlığın yanında hiç birşey değildir"

KATILIM GENİŞTİ

"Çanakkale ruhunun çocuklarımıza küçükken verilmesi ve aşılanması gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden de Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak Çanakkale'ye bir gezi düzenledik, Metal Çocuk Arkadaş Grubuna bağlı çocuklarımızı ve onların velilerini Çanakkale ve Gelibolu gezisine gönderdik.

Metal Çocuk Arkadaş Grubuna bağlı çocuklar ile birlikte yaklaşık 500 üyemiz ve 15 otobüs ile Çanakkale ile Gelibolu'daki tarihi savaş alanları gezildi. Çocuklarımız ve aileleri ile birlikte atalarımızı ziyaret ederek yaptıkları fedakarlık için kendilerine teşekkür ettik. Ayrıca bu mucize zaferin nasıl kazanıldığını ve nerelerde, ne şekilde ne şartlarda yapıldığını çocuklarımıza bir kez daha göstermiş olduk" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.