Tokatlılardan Başkan Akay ziyareti

Tokat Artova ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, hafta sonu gerçekleşecek olan derneklerinin açılış törenine Başkan Akay’ı davet etti.

Tokatlılardan Başkan Akay ziyareti
04 Mayıs 2018 Cuma 13:40

DERNEK AÇILIŞA DAVET ETTİLER
Tokat Artova ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Serdaroğlu beraberindeki yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Derneklerinin yeni kurulduğunu belirten Erkan Serdaroğlu, “Amacımız hem sizinle tanışmak, hem de 6 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştireceğimiz derneğimizin resmi açılış törenine sizi davet etmektir” dedi. Tokat Artova ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Serdaroğlu, ziyarette Başkan Akay’a çeşitli yöresel hediyeler takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, nazik hediyeleri için Tokat Artova ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine teşekkür etti. Dernek yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni kurulan Tokat Artova ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Tokatlılar ve tüm Çerkezköy halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.