TOKİ Malkara'da 96 konut satıyor

TOKİ tarafından yaptırılan ve Halkbank'ın satışına aracılık ettiği Malkaraya alt gelir grubu konut projesinde, stoklarda bulunan DG tipi ve brüt 64.71 m2 büyüklüğüne sahip 96 adet konut satışa sunuldu. Başvurular ise 30 Haziran 2011'e kadar devam edecek.

TOKİ Malkara'da 96 konut satıyor
23 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Konutlar açık satış yöntemiyle satılacak ve başvuruda bulunan konut alıcıları kurasız olarak, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme hakkına sahip olacaklar. Konut satışlarının ödeme planı, yüzde 12 peşinat bedeli ve kalan borç bakiyesinin aylık eşit taksitle 180 ay vadeyle ödenmesi şeklinde yapılandırılacak.
Konut ödemeleri konut teslim tarihini takip eden ay itibarı ile başlatılacak.
 ARANAN ŞARTLAR NELER?
a) Kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkule, daha önce TOKİ’den satın alınmış bir gayrimenkule sahip olmamak ve daha önce TOKİ’den kredi almamış olmak (Şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimler kategorisi hariç)
b ) Tekirdağ il sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak (Şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimler kategorisi kapsamında başvuranlar için 3 yıldır ikamet ediyor olmak) veya il nüfusuna kayıtlı olmak
c ) Aylık net 2.600 TL’den fazla hane halkı gelirine sahip olmamak
d) Başvuruda bulunabilmek için 25 yaş ve üzerinde olmak (Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır)
Müracaatlar 30 Haziran 2011’de mesai bitiminde sona erecektir.
Ayrıntılı bilgi için Halkbank Malkara Şubesi’ni ziyaret edebilirsiniz (0 282 427 20 30)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.