Tombala makinesine el konuldu

Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Ekipleri, Kapaklı Pınar Bulvarı üzerinde elektronik tombala makinesi ile kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçti

Tombala makinesine el konuldu
19 Temmuz 2014 Cumartesi 07:20

İHBAR ÜZERİNE BASKIN DÜZENLENDİ
Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri elektronik tombala makinesi ile kumar oynatıldığı konusundaki bir ihbarı değerlendirerek, Kapaklı Pınar Bulvarı üzerindeki bir iş yerine baskın düzenledi.
BASKINDA 67 KİŞİYE 189 TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Düzenlenen baskında elektronik tombala makinesi ve tombala kartı ile pula el koyuldu. Edinilen bilgiye göre daha öncede aynı yere baskın yapılmış ve yine tombala makinesi, kart ve pullara el konulmuştu. Yapılan baskında 64 kişi tombala oynarken yakalanarak ifadeleri alınmak üzere Kapaklı Polis Merkezi’ne götürüldü. 64 kişinin ifadeleri alındıktan sonra Kabahatlar Kanunu gereğince 189 TL'lik lira ceza kesilerek serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.