Topçu Peynirciniz açıldı

Topçu Peynirciniz Çerkezköy Şubesi Malkoçoğlu Caddesi Amfi Tiyatro karşısı No:16 adresinde hizmete açıldı.

Topçu Peynirciniz açıldı
22 Eylül 2015 Salı 16:31

KATILIM YOĞUN OLDU
Organik ürünlerin vitrinleri süslediği Topçu Peynirciniz Çerkezköy Şubesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Amfi Tiyatro karşısı No:16 adresinde açıldı. Açılışa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ile Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanları Sait Yazı ile Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe eski Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Lüks Yonca Seyahat Genel Müdürü Nihat Macit, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.
ÇERKEZKÖY’ÜN BÜYÜMESİNE KATKI SAĞLIYOR
Topçu Peynirciniz Çerkezköy Şubesi işletmecisi Salih Akın misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilenirken, açılışta misafirlerine birbirinden leziz yöresel tatları ikram etti. Açılışta konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni işletmenin başta işletmecisi Salih Akın olmak üzere tüm Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyerek, “Çerkezköy’de açılan yeni işletmelerle gurur duyuyoruz. Çerkezköy’ün girişimci kent olarak öne geçmesi için yeni işyerlerinin açılması gerekiyor. Yeni işyerlerinin açılması hem istihdamın artması hem de Çerkezköy’ün büyümesine katkı sağlıyor” açıklamasında bulundu.
İŞLETMENİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’ün girişimci kent olmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Çerkezköy sahip olduğu OSB’ler ile Türkiye’nin önde gelen üretim merkezlerinden biri olma özelliğini koruyor. Bizler, Çerkezköy’ün üretim merkezi özelliğinin yanı sıra ticaret merkezi de olmasını istiyoruz. Büyükşehirlere yakınlığı, ulaşım imkanları ve yılda yaklaşık yüzde 10 nüfus artışı ile ticaret merkezi olmayan aday bir yerleşim birimidir. İşletmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
İŞLETME HAKKINDA MİSAFİRLERE BİLGİ VERDİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından açılışa geçildi. Açılış kurdelesini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay birlikte kesti. Açılış sonrasında İşletme Sahibi Salih Akın, misafirlerine satışa sunulan ürünler hakkında detaylı bilgi verdi. Topçu Peynirciniz Çerkezköy Şubesi’nde onlarca peynir çeşidinden tereyağ, zeytinyağı, reçel, bal, pekmez, tahin, zeytin, turşu, salam, sucuk ve çay çeşitlerine kadar yüzlerce organik ürün Çerkezköylülerin damak tadına sunuluyor. Şekerleme, kurabiye ve meyve suyu çeşitlerinin de satışa sunulduğu Topçu Peynirciniz Çerkezköy Şubesi’nde yöresel çeçil peyniri, köy peyniri, eski kaşar, kaşar çeşitleri, Trakya ve Trabzon Tereyağı, Erzincan Petek Balı ile Gümüşhane Yöresine has pestil ve köme de satışa sunuluyor. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.