Toplu Sünnet kayıtları başladı ​

Çerkezköy Belediyesi’nin İlçedeki sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet kayıtları başladı

Toplu Sünnet kayıtları başladı ​
07 Mayıs 2019 Salı 16:41

BAŞVURLAR HALK MASALARINA YAPILACAK
Çerkezköy Belediyesi’nin İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Toplu Sünnet etkinliklerinin kayıtları başladı. Çerkezköy sınırları içerisinde ikamet eden 5-12 yaş aralığında bulunan (2007-2014 yılları arasında doğan) çocuklarının toplu sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat ederek başvurularını yapabilecekler. Sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlarımız 31 Mayıs Cuma günü mesai saati bitimine kadar Belediyemize gelerek başvurularını yapabilecekler.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS
Toplu Sünnet kayıtları için müracaatların, çocuğun kimlik fotokopisi ve muhtarlıktan alacakları Fakirlik Belgesi ile yapılması gerekiyor. Başvurular 31 Mayıs Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.