Toplu sünnet ve nikah şöleni kayıtlar başladı

Çerkezköy Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni kayıtları bu yıl da başladı

Toplu sünnet ve nikah şöleni kayıtlar başladı
28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:14

BAŞVURLAR HALK MASALARINA YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Toplu Sünnet etkinliklerinin kayıtları başladı. Çerkezköy sınırları içerinde ikamet eden 5-10 yaş aralığında bulunan (2006-2011 yılları arasında doğan) çocukların toplu sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar Belediye Halk Masalarına müracaat ederek başvurularını yapabilecekler. Sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar 29 Temmuz tarihine kadar Belediye'ye giderek başvurularını tamamlayacaklar.

KAYITLARI EVLENDİRME MEMURLUĞU ALACAK

Çerkezköy Belediyesi'nin İlçe sınırları içerisinde yaşayan gençlere ve nikah yaptırmamış olan çiftler için her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ve vatandaşların da şahitliğinde yeni bir hayata adım attığı Toplu Nikah Töreni için de kayıtlar alınmaya başladı. Çerkezköy Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği Nikah Töreni için kayıt yaptıracak olan çiftler Çerkezköy Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na 29 Temmuz’a kadar şahsen müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilecekler.

Haber: Uğur Can Avcılar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.