Toplu taşımaya hijyen kurallarıyla devam

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi genelindeki toplu taşıma faaliyetinin, hijyen kurallarına uyulması ve araçlardaki taşıma kapasitesinin yüzde 50'sini geçmeyecek şekilde yolcu taşınması kaydıyla devam etmesine karar verildi.

Toplu taşımaya hijyen kurallarıyla devam
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Mart 2020 Pazartesi 11:34

Tekirdağ Valiliği İl İdare Kurulunun 28.03.2020 tarihli kararına istinaden il içerisindeki toplu taşıma faaliyetleri, hijyen kurallarına uyulması şartıyla ve araçlardaki doluluk oranı yüzde 50’yi geçmemek koşuluyla vatandaşların madur edilmemesi yolunda devam edecek.
ÖNCE TAMAMEN DURDURULDU
Büyükşehir Belediyesinden önce:  “Tekirdağ Valiliği İl İdare Kurulunun 28.03.2020 tarihli kararına istinaden il içerisindeki toplu taşıma faaliyetleri valilikten gerekli izinler alınana kadar durdurulmuştur. Halkımızın Pazartesi günü mağduriyet yaşamaması için gereken tedbirlerini almaları önemle duyurulur” mesajıyla durdurulduğu duyurulan toplu taşıma faliyetleri yaklaşık birbuçuk saat sonra düzeltme yapılarak, “İlimiz genelindeki toplu taşıma faaliyeti hijyen kurallarına uyulması ve araçlardaki taşıma kapasitesinin yüzde 50'sini geçmeyecek şekilde yolcu taşınması kaydıyla devam edecektir” şeklinde düzeltilerek vatandaşlara duyuruldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.