Törin kardeşler ile Küçük süresiz kadro dışı

Süper Amatör ligin ikinci yarısına nokta transferler ile şampiyonluk hedefiyle başlayan 1911 Çerkezköyspor'da 3 futbolcunun süresiz kadro dışı bırakılması gerginliği yaşanıyor. Kulüp yöneticileri tarafından alınan karar doğrultusunda Ufuk Törin, Şafak Törin ve Gökhan Küçük süresiz kadro dışı bırakıldılar

Törin kardeşler ile Küçük süresiz kadro dışı
12 Şubat 2015 Perşembe 16:21

 3 FUTBOLCU SÜRESİZ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezöyspor’da hareketli saatler yaşandı. Ligin ikinci yarısına şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk iki maçından da galibiyetle ayrılan 1911 Çerkezköyspor’da moraller üst seviyedeyken, 3 futbolcunun süresiz şekilde kadro dışı bırakılması takım içinde neler oluyor sorusunu akıllara getirdi.

KONU HAKKINDA KISA BİR SÜRE İÇİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK

Ufuk Törin, Şafak Törin ve Gökhan Küçük kendilerine yapılan tebliğin ardından süresiz kadro dışı bırakılırken, 1911 Çerkezköyspor Kulüp yöneticilerinin birkaç gün içinde yaşanan kadro dışı olayıyla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor. Yaşanan olumsuzlukların ardından ortaya atılan bir diğer iddiada ise Şafak Törin’in kısa bir süre içinde başka bir takımla anlaşabileceği yer alıyor. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.