Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Ekipleri Belediye Meydanı’nda araç sürücülerini durdurarak hem broşür dağıttılar hem de sürücülere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdiler

Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
06 Mayıs 2015 Çarşamba 08:40

 EL BROŞÜRLERİ DAĞITILDI

4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Ekipleri tarafından, Cumhuriyet Meydanında araç sürücülerine el broşürleri dağıtıldı. Trafik Tescil ve denetleme büro amirliği ekipleri, ‘Emniyet Kemeri sizi sevdiklerinizden ayırmaz’, ‘Uyanık kalın, hayatta kalın’, ‘Şerit değil şoför değiştirin’, Trafik ışıkları ve anlamları’, ‘Emniyet kemeri sizi hayata bağlar, bağlı kalın hayatta kalın’ yazıları yer alan broşürler dağıtarak hem yayaları hem de sürücüleri dikkatli araç kullanmaları konusunda uyardı.


UYARILARDA BULUNDULAR

Trafik ekipleri etkinlikler kapsamında ilçede bulunan okullarda da öğrencilere yönelik eğitimler düzenleyerek trafik bilincinin artırılmasını sağlayacak. Trafik Ekipleri ayrıca Narin Kavşağı, Altı Yol Kavşağı, Belediye Meydanı, Namık Kemal Bulvarı ve şehrin işlek caddelerinde bekleyerek sürücülere bilgilendirme amaçlı el broşürü dağıtarak araç kullanırken dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundular. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.