Trafik Haftası etkinlikleri düzenlendi

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası münasebetiyle Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Sahil Dolgu Alanı’nda etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan stant, hem vatandaşlardan hem de öğrencilerden büyük ilgi gördü

Trafik Haftası etkinlikleri düzenlendi
07 Mayıs 2019 Salı 16:40

ETKİNLİKLERE YOĞUN KATILIM
Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında Sahil Dolgu Alanı’nda etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

TRAFİK İŞARET, ARAÇ VE GEREÇLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Sahil Dolgu Alanı’na kurulan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi stantlarını gezen protokol üyeleri, yetkililerden stantlarda yer alan trafik işaret, araç ve gereçleri hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdür Vekili Arif Kaya, protokol üyelerini, vatandaşları ve öğrencileri Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgilendirdi.

STANTLAR GEZİLDİ
Program, stantların gezilmesinin ardından düzenlenen etkinlikler ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.