Trakya Belediyeler Birliği eğitimlere devam ediyor

Trakya Belediyeler Birliği’nin hazırladığı online eğitim programları kapsamında, birlik üyesi belediyeler bağlı personele yönelik düzenlenen iki eğitim çalışması yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Trakya Belediyeler Birliği eğitimlere devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Mart 2022 Perşembe 10:00

Şubat ve Mart aylarını kapsayan eğitim programları dâhilinde “Doğrudan Temin Yöntemleri” ve “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Son Değişiklikleri” konuları tüm kapsamlarıyla personele anlatıldı.

15 GÜNDE İKİ EĞİTİM

Doğrudan Temin Yöntemleri temasıyla işlenen eğitimde; hizmet alımları, araştırmalar, teknik yöntemler, düzenlemeler ve değerlendirmeler beraberinde yapılan tüm iş ve işlemler Türkiye Belediyeler Birliği’nde görevli Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Azak tarafından katılımcılarla paylaşıldı.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Son Değişiklikleri temalı eğitim programında ise 657 sayılı devlet memurları kanunu mevzuatına ilişkin tüm değişiklik ve yenilikler eğitmen Av. N. Yasemin Sezgin tarafından detaylıca personele aktarıldı.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNMAYA HAZIRIZ

Trakya Belediyeler Birliği’nin düzenlediği online eğitim çalışması hakkında açıklama yapan Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Oluşturmuş olduğumuz hizmet içi eğitim takvimi dâhilinde programlarımız aralıksız devam ediyor. Personelin kişisel ve kurumsal gelişimine fazlasıyla önem veriyoruz. Kurum içi eğitimlerin hizmet verimliliğininve kalitesinin artırılması adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak birliğimize üye belediyelere bağlı personele eğitim ve bilgilendirme konusunda her türlü desteği sunmaya hazırız. Çalışmalarımızı da üye belediyelerimizden gelen taleplere göre şekillendirmeye özen gösteriyoruz. Eğitimlere gösterilen ilgiden fazlasıyla memnun olduğumu da belirtmek istiyorum. Eğitim programlarımız yüz yüze ve çevrimiçi olarak aynı hızla devam edecektir. Katılım sağlayanüye belediyelerimize bağlı personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

MART AYINDA ÜÇ EĞİTİM

Trakya Belediyeler Birliği organizasyonuyla hizmete sunulan eğitim programları çerçevesinde, Mart ayı dâhilinde düzenlenen “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Son Değişiklikleri” konusunun yanı sıra; “Kamu İhale ve Sözleşme Uygulamaları” ve “Zabıta Mevzuatı” konuluonline eğitim çalışmaları 11 ve 14 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.