TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Trakya Belediyeler Birliği olağanüstü meclis toplantısı, Ergene ilçesinde gerçekleştirildi.

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Mart 2021 Perşembe 11:03

Toplantıda, Trakya Belediyeler Birliği tüzük değişikliği ve birliğe üyelik kararı alarak başvuruda bulunan belediyelerin kabulü meclisin oylarına sunuldu.
ENCÜMEN ÜYELİĞİ SAYISINDA ARTIŞ
Tüzük değişikliği kapsamında, Birlik Başkanı hariç olarak birliğin 4 olan encümen üyeliği sayısı meclise sunuldu ve birlik meclisince alınan kararla encümen üyeliği sayısı 6’ya çıkarılmış oldu.
YENİLİKÇİ YEREL YÖNETİM ANLAYIŞIYLA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplantıya iştirak eden tüm üye belediye başkanı ve meclis üyelerin hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında,“Alınan kararların birliğimiz ve belediyelerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Yenilikçi yerel yönetim anlayışımızla gelişmeye ve hep birlikte büyümeyedevam edeceğiz. Trakya Belediyeler Birliği yerel yönetimlerimizin hizmet kalitelerini arttırmaya yönelik faaliyetlerini belirginyoğunlukta hayata geçirmeye başladı. Bölgemiz ve kentlerimizin vizyonuna ve gelişimine katkı sağlayacak tüm çalışmaları önemsiyoruz. Trakya Belediyeler Birliği olarak bu çalışmaların içerisinde bulunarak bizzat öncüsü olmayı amaçlıyoruz. Yine en büyük temennim mesafesiz, maskesiz çalışma ortamının oluşması. Sağlığımızı tehdit eden unsurun bir an evvel ortadan kalkmasını diliyorum. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Toplantının son bölümünde Birlik Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu tarafından üye belediye başkanları ve meclis üyelerine yeni dönemde sürdürülen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.