Trakya Belediyeler Birliği’nden İki Ayda Tam 6 Eğitim

Trakya Belediyeler Birliği, pandemi sürecinin devam etmesi sebebi ile hizmet içi eğitim çalışmalarını online olarak sürdürüyor.

Trakya Belediyeler Birliği’nden İki Ayda Tam 6 Eğitim
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Kasım 2020 Çarşamba 11:26


Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğinde iki aylık sürede altı adet eğitim çalışması gerçekleştirilecek.
Üye belediyelerin ve personelin gelişimine yönelik olarak düzenlenen eğitim uygulamaları, 18 Kasım 2020 Perşembe günü saat 13:30 ve 16:30 saatleri arasında “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” konulu eğitim çalışması ile başlıyor.
İHTİYAÇ HİSSEDİLEN TÜM KONULARA DEĞİNECEĞİZ
Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eğitim programına ilişkin yaptığı açıklamada, “Trakya Belediyeler Birliği olarak Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi işbirliğinde düzenlediğimizi online eğitim uygulamalarımız devam ediyor. Üye belediyelerimizden gelen talepler üzerine en güncel ve ihtiyaçlara yanıt verebilecek şekilde bir program planladık. Pandemi sürecini de göz önüne alarak Kasım ve Aralık ayları olmak üzere iki aya tam altı eğitim sığdırdık. İlerleyen dönemde güncel mevzuata ilişkin, yerel yönetimlerin ihtiyaç hissettikleri ve personelimizin birikim ve gelişimlerine yönelik tüm konularda bilgilendirme programlarımız devam edecek. Eğitimlerimizin tüm belediyelerimize ve personelimize fayda sağlamasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Eğitim programı sırasıyla şu şekilde oluşuyor.
§  18 Kasım 2020 “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)”
§  23 Kasım 2020 “Kurumsal Performans Yönetimi”
§  3 Aralık 2020 “İhale Yönetim ve Süreçleri”
§  10 Aralık 2020 “Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi”
§  17 Aralık 2020 “Harcırah Kanunu”
§  24 Aralık’ta “AB ve Yerel Yönetimler”
ÇEVRİMİÇİ İLETİŞİM KURULABİLECEK
Eğitim programında, üye belediyeler tarafından belirlenen katılımcılar, Trakya Belediyeler Birliği tarafından paylaşılan bağlantı linki üzerinden kayıt oluşturup programı çevrimiçi olarak takip edecek.
Katılımcılar aynı zamanda, programda konuşmacı olarak yer alacak olan uzman eğitmenlerle online iletişim halinde olup, soru ve cevap diyaloglarında da bulunabilecekler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.