Trakya Belediyeler Birliği’nden Zabıta Hizmet Kalitesini Yükseltecek Eğitim

Trakya Belediyeler Birliği tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde görevli zabıta personeline yönelik düzenlenen eğitim programları devam ediyor.

Trakya Belediyeler Birliği’nden Zabıta Hizmet Kalitesini Yükseltecek Eğitim
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2021 Cumartesi 11:40

Personelin kurumsal ve bireysel gelişimlerinin yanı sıra hizmet kalitesine de katkı sağlanması amacıyla organize edilen kurum içi eğitim programları kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde göreve yeni başlayan zabıta personeline“Davranışsal Açıdan Bireyler ve İnovatif Yöntemler” konusunda yeni bir eğitim verildi.

Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Ogün Kürümoğlu tarafından verilen eğitimde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde görevlerine yeni başlayan zabıta personelinin, Davranışsal Açıdan Bireyler ve İnovatif Yöntemler ana konusu çerçevesinde; Belediyecilik ve İnovasyon, Kişilik Kavramı ve Tanımı, Davranışsal İktisat Perspektifi, Karar Verme ve Karar Verme Aşamasına Etki Eden Unsurlar temalı birçok konuda personele bilgilendirme yapıldı.

Kişisel ve Kurumsal Gelişime Önem Veriyoruz

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eğitim programı ile ilgili açıklamasında personelin kişisel ve kurumsal gelişiminin önemini vurguladı.

Başkan Albayrak; “Trakya Belediyeler Birliği olarak üye belediyelerimizden gelen eğitim taleplerini değerlendiriyoruz.Bugün Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizde görevlerine yeni başlayan zabıta personelimize yönelikyeni bir eğitim programı gerçekleştirdik. Etkin ve verimli çalışma ortamları yaratmak, hizmet kalitesini artırmak adına kurum içi eğitimlerin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle belediyelerde görevli personelin çalışma prensipleri gereği hem vatandaşla hem de birbirleriyle olan iletişimini olumlu yönde güçlendirmesi gerekmektedir.Bunun yolu da eğitimli ve bilgili olmaktan geçer. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz de kendi içimizde belirli aralıklarla eğitimlerimize devam edeceğiz. Eğitimi vermiş olan Trakya Belediyeler Birliği Müdürümüze ve katılan zabıta personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.