‘Trakya Gecesi’ adı altında eğlendiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları yönetimi tarafından üyelerine ve bayanlara yönelik Trakya gecesi adı altında eğlence programı düzenlendi. Yeni oluşan kadın kollarının tanıtıldığı eğlence programında bayanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler

‘Trakya Gecesi’ adı altında eğlendiler
28 Nisan 2015 Salı 16:58

 KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Yönetimi tarafından ‘Trakya Gecesi’ adı altında eğlence programı düzenlendi. Dernek binasında düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Dernek üyeleri ile çok sayıda bayan katıldı.

ENGELLİ BAYANLARIN SÖZCÜSÜ OLACAĞIZ

Programa katılan davetlileri Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık ile yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Yemek ikramının ardından dernek binasına geçen davetlileri selamlayarak kısa bir konuşma gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, “Kadınlar kolu olarak düzenlediğimiz ilk etkinliğimiz. Ufak tefek etkinliklerimiz oldu ama bu kadar kalabalığı hiçbir araya toplamadık. Trakya gecesi düzenlemek istedik. Bayanların sözcüsü olmaya karar verdik ama engelli bayanların sözcüsü olacağız. Çünkü biz engelli bayanların kadın kolları yönetimiyiz. Biz engelli bayanların haklarını, onların neler yapmaları gerektiği, nasıl yardım edebiliriz, ne eksikleri var ve neler yaşıyorlar, onlarla birlikte yaşayıp onlarla birlikte bazı şeyleri yapmayı planlıyoruz. Şunu  yada bunu yapacağız demek yanlış olur. Biz yaptıkça sizler göreceksiniz. Bu geceyi düzenlememizde katkısı olan sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Zeynep Alışık, konuşmasını tamamlamasının ardından yönetim kurulu üyelerini davetlilere tanıttı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları yönetimi şu şekilde; ‘Başkan Zeynep Alışık, Başkan yardımcısı İlknur Sancaktar, Genel Sekreter Tunay Kanat, Koordinatör Meral Dağaşan. Üyeler ise, Hatice Kolar, Nigar Erdoğan, Ülker Kosova, Zehra Acar, Gönül Tecmen”

MUSTİ VE ECEVİT COŞTURDU

Düzenlenen eğlence programı kapsamında Kadın Kolları yönetimi, dernek üyeleri ve davetlilerin bir çoğu Trakya’ya özgü yöresel kıyafet giyerek geceye renk kattılar. Kadın kolları yönetiminin tanıtılmasının ardından eğlence kısmına geçilirken, Çerkezköy’ün tanınan müzisyenlerinden  Musti ile Ecevit performanslarıyla davetlileri coşturarak unutamayacakları bir gün yaşattılar. Gecenin ilerleyen bölümlerinde ise sürpriz olarak iki dansöz sahne alarak davetlileri eğlendirdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.