Trakya müzikleri ile ilgili proje için ilk adımı attılar

Türk klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti

Trakya müzikleri ile ilgili proje için ilk adımı attılar
21 Kasım 2014 Cuma 08:39

Ziyarette Süleymanpaşa Belediyesi’nin şuana kadar gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri değerlendirilirken Trakya’daki diğer belediye organizasyonları da masaya yatırılıp karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Eşkinat’ın Trakya’ya özel bir organizasyon yapmak istediklerini belirtmesi üzerine Serkan Çağrı ile görüşmeler detaylandırılırken, kısa bir süre içerisinde Trakya müzikleri ile ilgili bir etkinlik oluşturulması konusunda karara varıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Uzun zamandır Trakya yöremize özgü şeyleri ön plana taşımak için projeler düşünüyorduk. Kendisi de bir Trakyalı olan klarnet virtüözü Serkan Beye ile fikirlerimi paylaştım ve Trakya müziklerini halkımıza dolu dolu yaşatacağımız bir etkinlik yapmaya karar verdik. Geçmişimize sahip çıkmayı hedeflediğimiz etkinliğimizin projesini biraz daha olgunlaştırıp yakın zamanda Süleymanpaşalılar için coşku dolu bir gün hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.