TRAKYAKENT Ekim ayı Encümen toplantısı yapıldı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Encümeni, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Birlik Merkezi’nde toplandı.

TRAKYAKENT Ekim ayı Encümen toplantısı yapıldı
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:43

Toplantıya Birlik Başkanı Albayrak ile Birlik Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Hukuk Müşaviri Gülden Yücek’in de hazır bulunduğu toplantıda, Birliğe ait kombine kanal açma aracının TESKİ’ye kiralanması ile ilgili protokol görüşüldü.

6552 Sayılı Torba Yasa ile ilgili eğitim programı düzenlenmesi konusu karara bağlandı. Toplantıda ayrıca Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’nin Kasım ayında düzenlenecek olan Tüyap Kent ve Belediyecilik Fuarına katılım sağlaması konusu görüşüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.