Trakyakent ve Ram Trakya Üyeleri Sliven'de bir araya geldi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği yönetimi, Bulgaristan’ın Ram Trakya Belediyeler Birliği’nden gelen davet üzerine, Birliğin Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Trakyakent ve Ram Trakya Üyeleri Sliven'de bir araya geldi
16 Aralık 2014 Salı 18:18

 Trakyakent heyeti, genel kurul toplantısının yanı sıra Bulgar yetkililerle işbirliği çalışmalarına ilişkin toplantılar gerçekleştirdi.

Ram Trakya Başkanı Kolyo Milev, iki birlik arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi adına çalışmalar yapmak istediklerini ifade ederek, Bulgaristan ile Türkiye arasındaki kültürel faaliyetleri ve ortak proje çalışmalarını sürdürmek istediklerini açıkladı. Başkan Milev, Trakyakent üyelerini Bulgaristan’da görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, yeni dönemde göreve layık görülmeleri sebebi ile Trakyakent Üye Belediye Başkanlarını tebrik ederek başarılar diledi.

BAŞKAN ALBAYRAK KATILMADI

Trakyakent’i temsilen toplantılara katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli’de öncelikle Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yoğun çalışma temposu dolayısıyla aralarında olamadığını ifade ederek, Ram Trakya yönetimine ve tüm üyelere Başkan Albayrak'ın selamlarını iletti. Bulgaristan’da karşılaştıkları samimi ortam dolayısıyla Ram Trakya Birlik Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden, Başkan Vekili Münür Karaevli Trakyakent ve Ram Trakya’nın ortak çalışmalarını daha evvelden bildiğini ve takip ettiğini belirterek Bulgar Belediyeler ile uluslararası ortamlarda işbirliği çalışmaları yapmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

KİMLER KATILDI?

Stara Zagora ve Sliven şehirlerinde yapılan toplantılara Trakyakent’i temsilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Birlik Üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Birlik Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.