Trakyalılar DAEŞ ve PKK terörüne karşı omuz omuzadır

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, son birkaç aydır tırmanışa geçen PKK ve DEAŞ (IŞİD) terörüne karşı AK Parti hükümeti ve TBMM’nin yanı sıra milletin de tek vücut halinde karşı durduğunu söyleyerek “Milletimiz DEAŞ ve PKK terörüne karşı omuz omuzadır. İnşallah terörü bir defa daha yeneceğiz” dedi

Trakyalılar DAEŞ ve PKK terörüne karşı omuz omuzadır
02 Ağustos 2015 Pazar 17:21

 Terörün sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın problemi olduğunu hatırlatan Ahmet Akçay, insanlığın terör belasından kurtulması için küresel çapta teröre karşı durulması gerektiğini ifade etti.

PKK, HDP’NİN SEÇİM BAŞARISINI TERÖRE BASAMAK YAPTI

7 Haziran seçimlerinden sonra PKK terörünün birden bire yeniden tırmanışa geçmesinin altında HDP’nin seçimlerde aldığı yüksek oyun etkisi olduğunu söyleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay şunları kaydetti:

TERÖR SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDU

“Seçimde sırf AK Parti hükümetten düşsün diye HDP’li olmayan bazı seçmenlerimiz maalesef HDP’ye oy verdiler. HDP 80 milletvekili çıkarınca PKK terör örgütü bu başarıyı kötü niyetlerine alet etti, yeniden silaha sarıldı, adeta kan kusmaya ve vahşet sergilemeye başladı. PKK, HDP’nin seçimde aldığı oyları yeni bir terör dalgası oluşturmak için basamak olarak kullanmak istedi. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortaya koyduğu ‘Türkiyelileşme’ üslubunu terk ederek adeta terör sözcülüğüne soyundu.”

PKK VE DEAŞ'I TOPRAKLARIMIZDA İSTEMİYORUZ

AK Parti döneminde kamu düzeni ve istikrarın sağlandığını hatırlatan Akçay, hükümetin geçmiş 13 yılda olağanüstü hamlelere öncülük ettiğini, teröre karşı mücadeleyi yeniden kazanacaklarını söyledi. İl Başkanı Ahmet Akçay sözlerine şöyle devam etti: “PKK basit bir terör örgütü değil aynı zamanda vahşi ve ahlaksız bir yapıdır. ‘Trafik kazası var’ diye çağırdıkları polisi katlediyorlar. Doğurmak üzere olan kadını taşıyan ambulansı kaçırıyorlar. Yatağında uyumakta olan polisi vuruyorlar. Eşi ve çocukları yanında olan askere kurşun sıkıyorlar. İnsanlık, ahlak, örf düşmanı bir terör örgütü sadece bizim değil herkesin düşmanıdır. Devletimiz, hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz bir defa daha bu terör belasını def edecektir. Hem PKK’yi hem de DEAŞ’ı topraklarımızda istemiyoruz.”

DAEŞ’E KARŞI UYANIK OLMALIYIZ

Açıklamasının devamında, DAEŞ’in İslam’ı istismar etme gayretinde olduğunun altına çizen Ahmet Akçay sözlerini şöyle tamamladı. “Sadece PKK değil son dönemde Türkiye’yi hedef seçmiş olan DAEŞ (IŞİD) terör örgütüne karşı da millet olarak devletimizin yanındayız. DAEŞ’e karşı millet olarak uyanık olmalıyız, çünkü bu yapı aynı zamanda dinimizi istismar etmeye çalışıyor. DAEŞ’in komşu topraklarda sergilediği vahşet tahammül edilemez boyutlarda. Tekirdağ’da her partiden insanlarımız zaman zaman bizi arayarak teröre mücadelemizde hükümetimize desteklerini ifade ediyorlar. Herkes bilsin ki, Tekirdağlılar, Trakyalılar ve tüm milletimiz DAEŞ ve PKK terörüne karşı omuz omuza devletimizin yanındadır. Biz savaş, vahşet, teröre karşı barış ve huzurdan yanayız. Kim huzurumuza, birliğimize, dirliğimize kastederse onlar düşmanımızdır”

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.