Trakyalılar derneği açıldı

Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak’ta açıldı. Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç ile dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a birer teşekkür plaketi takdim edildi

Trakyalılar derneği açıldı
14 Eylül 2015 Pazartesi 16:45

KATILIM YOĞUN OLDU

Yıldırım Beyazıt mahallesi Tarım Sokak üzerinde açılan Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Nurten Pandir, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Hasan Demir, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile çok sayıda davetli katıldı.  

DESTEK İSTEDİ

Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç ile dernek yönetim kurulu üyeleri misafirleriyle yakından ilgilenirken, dernek açılışına saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç, “Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek açılımıza hoş geldiniz, katılımınız bizleri mutlu etti. Dernek faaliyetleri için destek istiyoruz. Sizlerin destekleri bizler için yol gösterici olacaktır. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

ŞEHİTLERE RAHMET AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç’ın konuşmasını tamamlamasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı konuşmada, “son günlerde yaşanan terör olayları sonucu şehit düşen asker ve emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Bugün Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik artarak devam eder” ifadelerini kullandı.

BAŞKANI VE YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kuruluş amacına uygun olarak gösterecekleri faaliyetlerle hem dernek üyelerine hem de Çerkezköy’e büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Kaymakam Kubilay, “Bizler de bu bağlamda Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne destek vereceğiz, katkı sunacağız. Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç ile dernek yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

MUTLULUKLAR PAYLAŞINCA ÇOĞALARI

Mutlulukların paylaşınca çoğalacağını sözlerine ekleyen Metin Kubilay, “üzüntüler de paylaşılınca azalır. Bu anlamda mutluluklarımızı ve sevinçlerimizi daha artırmak için paylaşmalıyız, keder ve üzüntülerimizi ise azalması için paylaşmalıyız. Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışının hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Trakyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç ile dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a birer teşekkür plaketi takdim edildi. Kurdele kesimi sonrasında dernek üyeleriyle davetliler canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.