Trakya'nın ilk Akrediteli Kalibrasyon Laboratuarı açıldı

Trakya'nın ilk akredite edilen Artı Kalibrasyon Laboratuarı Namık Kemal Bulvarı numara 101-103 adresinde açıldı. Genel Müdürlüğünü AKP Belediye Meclis Üyesi Melek Şen'in yaptığı kalibrasyon laboratuarının açılış törenine katılım yoğun olurken, törenin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu

Trakya'nın ilk Akrediteli Kalibrasyon Laboratuarı açıldı
14 Nisan 2014 Pazartesi 07:59


KATILIM YOĞUN OLDU
AKP'li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Melek Şen'in Genel Müdürlüğünü yaptığı Artı Kalibrasyon Laboratuarı Fevzipaşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı numara 101-103 adresinde açıldı. Düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, AKP İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İHTİYAÇ BAŞKA İLLERDEN KARŞILANIYORDU
Artı Kalibrasyon Laboratuarı’nın Genel Müdürü Melek Şen, yaptığı konuşmada, açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek, "Türkiye sanayisinin üretim kalitesini artırmak ve standart üretim yapabilmesi için gerekli olan kalibrasyon fikri bizde oluştuğu zaman çok heyecanlandık. Trakya bölgesinde böyle bir kalibrasyon laboratuarının olmadığını ve sanayinin kalibrasyon ihtiyacının başka illerden karşılandığını gördük. Trakya sanayisinin kalibrasyon ihtiyacını karşılamak için ilk defa Çerkezköy'de özel bir kalibrasyon laboratuarını biz kurduk" dedi.
İLKLERİ YAŞATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Dünya standartlarında kabul görebilmesi için akreditasyon çalışmalarına başladıklarını ifade eden Şen, "Artık kalibrasyon ailesi olarak çok emek verdik. 26 Mart 2014 tarihinde akreditasyon belgemizi aldık. Artı Kalibrasyon Laboratuarı Trakya'da ilk özel Türkak Akreditasyonlu laboratuar oldu. Biz Trakya bölgesinin ilklerini yaptığımız için mutlu ve gururluyuz. Bölgemiz sanayisi bize destek verdiği sürece onlara en iyi ve en kaliteli hizmeti götüreceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.
TRAKYA'NIN ÖNEMLİ EKSİKLİKLERİNDEN BİRİSİ BURADA TAMAMLANDI
Melek Şen'in konuşmasını tamamlamasının ardından söz alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Trakya'da bir ilk olan kalibrasyon laboratuarının öncelikle Çerkezköyümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bölge ve sanayimiz adına önemli bir kazanımı Çerkezköy'e kazandıran Meclis Üyemiz Melek Şen hanımefendiye de bir kez daha teşekkür ediyoruz. Trakya'nın önemli eksikliklerinden birinin bugün Çerkezköy'de tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Umut ediyorum Çerkezköyümüze ve bölgemize hayırlı uğurlu olur" açıklamasında bulundu.
ÇALIŞMANIN İLÇEMİZE VE TRAKYA'YA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
Açılış töreninde son olarak konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Meclis Üyemiz Melek Hanımın yapmış olduğu bu girişimden dolayı öncelikle kendisini tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Trakya da bir ilk olduğunu öğrendik ve son günlerde yapmış olduğumuz toplantılarda girişimciliği öneminden hep bahsediyorduk. Bugünde Melek hanımın yapmış olduğu Trakya'da bir girişimcilik örneğidir. Bu çalışmanın ilçemize ve Trakya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Yapılan konuşmaların ardından Kalibrasyon Laboratuarı’nın açılış kurdelesini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem ve laboratuarın Genel Müdürü Melek Şen birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından davetliler Laboratuarı gezerek yapılan işlemler hakkında bilgi aldılar. Açılış töreni daha sonra kokteyl şekilde devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
artı - 10 yıl önce
sözlerin bittiği yer.