TREDAŞ ailesi, vatandaşlarla iftarda buluştu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Ailesi, Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Edirne Selimiye Meydanı’nda kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi.

TREDAŞ ailesi, vatandaşlarla iftarda buluştu
14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:01

İftar programında, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erdoğan ve TREDAŞ Yönetim Kurulu Danışmanı Mustafa Serbes yemeklerin dağıtımında yetkililere yardım etti.
İftara, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, TREDAŞ Edirne İşletme Müdürü Haluk Ateş ve TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğü’nde görevli personel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yemeklerin dağıtımının ardından, Selimiye Camisi’nde okunan akşam ezanı ile birlikte dua edilerek iftar yapıldı.
Öte yandan, Edirne Valiliği himayesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın organizasyonu ile Edirne Belediye Başkanlığı, meslek örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları ve hayırsever vatandaşların desteği ile Selimiye Meydanı’nda kurulan çadırda günlük 1000 kişiye yemek veriliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.