TREDAŞ bayrama hazır girdi

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Ramazan Bayramı öncesi şebeke bakım onarım çalışmalarını hızlandırarak, tüketicilerin elektrik kesintilerinden etkilenmemesi için çalıştı.

TREDAŞ bayrama hazır girdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Mayıs 2020 Salı 11:24


TREDAŞ, Korona (KOVİD-19) virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında 81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bayramı evlerinde geçirmek zorunda olan vatandaşlar için bayram boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Trakya Bölgesinde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışmalarını sürdüren TREDAŞ, Trakya genelinde bayram boyunca aralıksız çalışarak elektrik arızalarına karşıda önlem aldı.
Bayram boyunca TREDAŞ ekipleri, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ il genelinde oluşabilecek elektrik arızalarının önlemine karşı 24 saat esaslı çalıştı.
Arıza ve Alo 186 Çağrı Merkezi ekipleri müşterilere kesintisiz hizmet verecek. Ayrıca TREDAŞ, Korona (KOVİD-19) virüs salgını riskinin azaltılması kapsamında, “Evde Kal” çağrısına destek olmak içinsistemlerine getirdiği yeniliklerle müşterilerini online kanalları kullanmaya yönlendiriyor.
Enerjinin güvenli ve sürekli iletilmesi için 7 gün 24 saat sahada olacak TREDAŞ, Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte vatandaşlara da evinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.