TREDAŞ Çerkezköy ve Kapaklı'da yatırım yapacak

Tredaş Genel Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilere göre bu sene içerisinde Çerkezköy ve Kapaklı'da elektrik şebekesi çalışmaları yapılacak.

TREDAŞ Çerkezköy ve Kapaklı'da yatırım yapacak
08 Eylül 2007 Cumartesi 08:35

Kapaklı'da yoğun yapılaşmadan dolayı elektrik sıkıntısı çeken bazı bölgeler, Eylül ayı sonlarına doğru Tredaş Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan çalışmalarla bu sorunlardan kurtulacaklar. Ayrıca Çerkezköy'de yapılacak olan elektrik dağıtım şebekesinde ise çalışmalar Ekim ayı sonlarına doğru başlayacak.

2006 yılı içerisinde Kızılpınar ve Karağaaç beldelerine dağıtım şebekesi yapıldığını belirten Tredaş Genel Müdürlüğü yetkilileri, "2006 yılı içerisinde Karaağaç Beldesi'ne yaklaşık 460.000 YTL'lik dağıtım şebekesi yapılırken, Kızılpınar Beldesi'ne 113.000 YTL'lik dağıtım şebekesi yapıldı. Bu sene içerisinde de Çerkezköy ve Kapaklı'da dağıtım şebekesi çalışmalarımız başlayacak.

KARAAĞAÇ YATIRIM 2008'DE YAPILACAK

2007 yılında Karaağaç Beldesi'ne yaklaşık 1.000,000 YTL'lik yatırım planlandı. Ancak ihale sonucunda ekonomik teklif alınamadığı için bu ihale iptal edilerek, Karaağaç beldesine yapılacak olan söz konusu yatırım 2008 yılına ertelendi.

KAPAKLI'YA 1.200,000 YTL'LİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPILACAK

2007 yılında Kapaklı beldesine yaklaşık 1.200,000 YTL'lik dağıtım şebekesi ihalesi yapıldı. İhale sonuçlandırılarak sözleşme imzalanarak Eylül 2007 sonunda çalışmalara başlanması planlandı. Trafo yetersizliği olan bölgelere trafolar yapılacak, direkler, aydınlatma ve yeraltı çalışmaları yapılacak. Kapaklı'da yapılacak olan çalışmalar 2008 yılında da devam edecek.

ÇERKEZKÖY'DE ÇALIŞMALAR EKİMDE

Ayrıca 2007 yılı Çerkezköy merkez için yaklaşık 2.200.000 YTL'lik dağıtım şebekesi ihalesi yapıldı. İhale sonuçlandırma çalışmalarımı devam etmekte olup, Çerkezköy'e yapılacak olan dağıtım şebekesi çalışmalarının Ekim ayı sonlarına doğru başlaması planlanıyor. Çerkezköy'de yapılacak olan çalışmalarımız da 2008 yılında devam edecek.

Bununla birlikte Çerkezköy bölgesinde yaklaşık olarak 17 km'lik Enerji Nakil Hattı projesi hazırlanmış olup önümüzdeki yıllarda yatırım programları çerçevesinde yapım aşamasına geçilecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.