TREDAŞ, elektrik kesintisine karşı uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı

TREDAŞ, elektrik kesintisine karşı uyardı
25 Mart 2015 Çarşamba 18:20

 TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, bakım onarım ve montaj çalışmaları nedeniyle, 26.03.2015 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında 2 saat süre ile; “Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinin, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi (Atatürk Caddesi Bir Kısmı, Öztrak Caddesi Bir Kısmı,Kahraman Sokak Bir Kısmı,Cefa Sokak,Sakaoğlu Sokak,Onur Sokak Ve Optimed Hastanesi)” enerji kesintisi yapılacaktır.

 

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, şebeke çalışmaları nedeniyle, 28.03.2015 Cumartesi günü 06:00-07:00 saatleri arasında 1 saat süre ile; “Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinin Şehir Merkezi-Sarköy  Devlet Hastanesı-Mey  Alkollü Içkıler San. ve Tic. A.S.-Teknık Vakum,  Esın Serbetcı-Sebahattin Aslan-Trakya Zeytınyagı, Ögretmenler Akgül Sitesinde” 28.03.2015 Cumartesi günü 06:00-08:00 saatleri arasında 2 saat süre ile; “Şarköy İlçesi Cumhuriyet Mah.-İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi Ve Arif Hikmet Caddesinde” 29.03.2015 Pazar günü 05:00-06:00 saatleri arasında 1 saat süre ile;  “Tekirdağ’ın Malkara ilçesinin Şehir Merkezi Kozyörük,İshakça, Gönence ,Hacısungur ,Karacagür, Güneşli,Tekke,Bağpınar,Doğanköy,Mestanlar,Sarnıç,Batkın,Kiremitlik,İbrice,Yörücek,Sarıyer,Pirinççeşme,Kürtüllü,Tatarçiftliği,Hemitköy,Demircili,Yılanlı,Şahinköy,Doluköy,Deveciköy,Kadıköy,Izgar,Haliçköy,Sarıpolat,Yaylagöne,Danişment,Ahmetpaşaköy,Yaylaköy,Hasköy,Gözsüzköy,Allışık,Karacahalil,Elmalı,Saracaçiftlik,İmamçiftliği,Çavuşköy,Alaybey,Sufatlı Çiftliğidne” elektrik kesintisine gidilecektir.

 

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 ÇAĞRI MERKEZİ’NE başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.