TREDAŞ elektrik kesintisine karşı uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı

TREDAŞ elektrik kesintisine karşı uyardı
01 Mayıs 2016 Pazar 16:13

 3 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında ağaç kesimi nedeniyle 2 Mayıs Pazartesi günü saat 08.30-11.30 arasında Veliköy Mahallesinin Bir Kısmı'na (Vatan Caddesinin Bir Kısmı, Sanayi Bulvarının Bir Kısmı, Ertürk Sokak, Selimiye Caddesi) elektrik verilemeyecek.

AĞAÇ DİREK DİKİMİ NEDENİYLE ELEKTRİK KESİNTİSİ

3 Mayıs Salı günü wolsvagen hat başının açılması nedeniyle saat 09.00-09.30 ve 12.30-13.00 arasında Çerkezköy Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii,Halaçlı İski Su Kuyuları, Süleyman Kosuva, Bener İnşaat, Abdurrahman Çiftçi, İrfan Ak, Fikret Yalçınkaya, Su Terfi Merkezi, Gümüşyaka Su Kuyuları'na elektrik verilemeyecekken, aynı gün enerji talebi dilekçesine istinaden 4 adet ağaç direk dikimi ve alpek çekimi nedeniyle saat 09.30-12.30 arasında Çerkezköy Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii,Halaçlı İski Su Kuyuları, Süleyman Kosuva, Bener İnşaat, Abdurrahman Çiftçi, İrfan Ak, Fikret Yalçınkaya bölgelerine elektrik verilemeyecek.

VELİKÖYDE 3 SAATLİK KESİNTİ

4 Mayıs Çarşamba günü emniyet mesafesi dilekçesine istinaden direk deplasesi nedeniyle saat 09.00-12.00 arasında Veliköy Mahallesinin Bir Kısmı (Menderes Caddesinin Bir Kısmı, İlköğretim Caddesi, Bağlar 1. Sokak, Bağlar 2. Sokak, İlköğretim 2. Sokak, İlköğretim 3. Sokak, Atatürk Caddesinin Bir Kısmı, Bağlar Caddesi, Bağlar 3. Sokak, Bağlar 4. Sokak, Menderes 6. Sokak, Atatürk 20. Sokak, Atatürk 18. Sokak, Vatan Caddesinin Bir Kısmı, İstiklal Caddesinin Bir Kısmı, Çayıryolu Caddesinin Bir Kısmı, İstiklal 3. Sokak, İstiklal 5.Sokak, İstiklal 7. Sokak) elektrik verilemeyecek.

TRAFO DEĞİŞİMİ YAPILACAK

7 Mayıs günü ise saat 12.00-13.30 saatleri arasında Çerkezköy Tr 2/5 400 Kva Trafo Değişimi Nedeniyle Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesinin Bir Kısmı (Atatürk Caddesinin Bir Kısmı, Ergün Sokak, Kapan Sokak, Beyazsu Sokak,Küpdere Sokak, Kargacılar Sokak, Akça Sokak, Gökçe Sokak, Olca Sokak, Özer Sokak ),İrmet Hospital'a elektrik verilemeyecek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.