Tredaş Müdürü Ateş Edirne'ye tayin oldu

Uzun yıllar Çerkezköy Tredaş İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan Tredaş Müdürü Haluk Ateş Edirne İşletme Müdürlüğü'ne tayin oldu. Ateş'in tayin olmasının ardından yerine ise 2 yıldır Tredaş Genel Müdürlüğü’nde Operasyon Direktörü olarak görev yapan Elektrik Mühendisi Alper Karaer atandı.

Tredaş Müdürü Ateş Edirne'ye tayin oldu
19 Nisan 2014 Cumartesi 08:03

YENİ TREDAŞ MÜDÜRÜ ALPER KARAER OLDU
Çerkezköy Tredaş Müdürlüğü'nde görev değişikliğine gidildi. Uzun yıllar Çerkezköy Tredaş Müdürlüğü görevinde bulunan Haluk Ateş, yapılan atama kapsamında Edirne Tredaş İşletme Müdürlüğüne tayin oldu. Haluk Ateş'ten boşalan Müdürlük görevine de 2 yıldır Tredaş Genel Müdürlüğü’nde Operasyon Direktörü olarak görev yapan Elektrik Mühendisi Alper Karaer atandı.
1 ADIM ÖNDE OLMAMIZ GEREKİYOR
Yüzde 9.5 büyüme oranına sahip büyük bir ilçeye geldiğini ifade eden Çerkezköy Tredaş Müdürü Alper Karaer, "Çerkezköy özel yatırım ve ilgi isteyen bir ilçe. Ancak Tredaş özelleştirildikten sonra, Çerkezköy ve civarında ciddi adımlar atıldı. Biz yüzde 9.5’lik büyüme oranına sahip olan bu ilçenin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına 1 adım önde olmak zorundayız’’ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.