TREDAŞ planlı kesintiler iptal etti

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Korona (KOVİD-19) virüs salgını riskinin azaltılması kapsamında, “Evde Kal” çağrısına destek olmak için planlı elektrik kesintilerini erteledi.

TREDAŞ planlı kesintiler iptal etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Mart 2020 Salı 12:29

TREDAŞ, gerek çalışanlarının gerek ise iş ve işlemleri için ziyaret eden müşterilerinin güvenliği için önleyici tedbirlerini geçtiğimiz günlerde arttırmış ve hem çalışanları hem de müşterileri ile paylaşmıştı. Ofis çalışanlarına da dönüşümlü evden çalışma sistemi getiren TREDAŞ, son olarak, aldığı önlemlerin yanında evde kalan müşterileri için de yıl içindeki faaliyet programı çerçevesinde yer alan planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.
 
Acil durum kapsamında meydana gelebilecek arıza ve enerji bağlantıları için yapılacak kesintiler haricindeki tüm planlı kesintiler iptal olurken, arıza onarım ve bakım çalışanları da herhangi bir olumsuzluğa karşı tam kadro sahada olacak.
 
Enerjinin güvenli ve sürekli iletilmesi için 7 gün 24 saat sahada olan TREDAŞ, Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte vatandaşlara da evinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.