TREDAŞ vezne sayısını ikiye katladı

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) önceki gün yaptığı açılışlar ile Çerkezköy'deki vezne sayısını ikiye katlarken, Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi'ne de 1 Tahsilat Veznesi açtı.

	TREDAŞ vezne sayısını ikiye katladı
04 Temmuz 2007 Çarşamba 08:36

BÖLGEDEKİ SAYI 32'DEN 66'YA ÇIKTI

TREDAŞ tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da gerçekleştirilen açılışlar ile vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak olan vezne sayısını arttırdı. Ayrıca Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirdiği Tahsilat Veznesi'nin resmi açılışını yaptı.

Çerkezköy'de hizmet veren 4 Tahsilat Veznesi'ne 2 vezne daha eklenirken, Kapaklı İsmet Paşa Mahallesinde'de yeni açılan 1 vezne ile bölgedeki Tahsilat Veznesi sayısı 32'den 66'ya çıkartılmış oldu.

SORUN KALMAYACAK

Yapılan açılışlara Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TREDAŞ Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Haluk Ateş ve çok sayıda davetli katıldı.

Bölgedeki 32 veznenin 66'ya çıkartıldığını belirten TREDAŞ Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, "Bilindiği gibi Çerkezköy'de daha önce 2 vezne ile abonelerimize hizmet veriyorduk. Yaptığımız bu çalışma ile nokta sayısını 2'ye, vezne sayısını da 5'e çıkartmış olduk. Bölgede ise 32 vezneden 66 vezneye ulaştık.

VATANDAŞ SIKINTI ÇEKMEYECEK

Bankalarda da tahsilat yapıldığını göz önüne aldığımız zaman artık vatandaşlarımız ödeme yaparken artık sıkıntı çekmeyecekler. Çerkezköy'e 2 ek tahsilat veznesi ve Kapaklı'ya da 1 tahsilat veznesinden sonra karda, kışta, soğukta sıcakta vatandaşlarımız artık kuyruk sıkıntısı çekmeyecekler.

66'YA ULAŞTIK

Şuanda yeni açtığımız bu veznelerden sonra bölgede toplam 66 tahsilat veznemiz hizmet vermekte. Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığımız vezne sayısını arttırma projemizde 2 yılın sonunda % 100'ün üzerinde bir artış oranı da tutturmuş olduk. Bu projemizi hayata geçirebilmek için de 123 personel takviyesi yaptık.

ÇERKEZKÖY'E GİTMELERİNE GEREK KALMAYACAK

Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi'ndeki tek tahsilat vezneli yeni noktamızın meydana getirilmesinde Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'da bizlere çok yardımcı oldu. Binanın yerini kendileri tahsis ettiler. Belediye olarak da veznenin açılabilmesi için ne gerekiyorsa hiç bir fedakarlıktan kaçınmadılar. Nüfusu 60 binlere dayanan Kapaklı'ya da böylece bir tahsilat veznesi kazandırılmış oldu. Buradaki aboneler de artık Çerkezköy'e kadar gitmek zorunda kalmayacaklar. Başkanımıza değerli katkıları için teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

KAPAKLI'DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kapaklı TREDAŞ Tahsilat Veznesi'nin açılış töreninde konuşma yapan TREDAŞ Genel Müdürü Ahmet Erdoğan'ın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kısa bir konuşma yaptı.

TREDAŞ'ın Kapaklı'da projelerini arttırmaya devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ben öncelikle Kapaklımızda gerçekleştirdiğimiz bu açılışa katılan tüm herkese teşekkür ediyorum. İsmet Paşa Mahallesi'nde yapılan bu açılış ile birlikte vatandaşlarımız artık Çerkezköy'e gitmek zorunda kalmayacaklar.

GENEL MÜDÜRE TEŞEKKÜR

Kapaklımız da TREDAŞ'ın yatırım çalışmaları devam etmekte. Yeni yapılacak olan projeler de trafo çalışmaları mevcut. Şuanda Kapaklımızda 200.000 aboneye hizmet verecek kapasite trafo çalışmaları mevcut. Pınar Bulvarı'ndaki hatlar yer altı, diğer hatlar da yer üstü olmak üzere yeni projelerde hizmete geçtiği zaman toplam 800.000 aboneye yetecek kadar hattımız mevcut olacak. Bu değerli çalışmalarından dolayı TREDAŞ Genel Müdürlüğü'ne ve Genel Müdürü Ahmet Erdoğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

AÇILIŞLAR PEŞPEŞE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kapaklı'ya yeni nokta olarak yapılan İsmet Paşa Mahallesi'ndeki Tahsilat Veznesi'nin açılışı ile Çerkezköy'deki işletmeye eklenen 2 yeni Tahsiltat Veznesi'nin açılışları ise peş peşe gerçekleştirildi.

Kapaklı'daki yeni veznenin açılışını Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve TREDAŞ Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, Çerkezköy'e ek olarak faaliyet geçirilen 2 yeni tahsilat merkezinin açılışını ise TREDAŞ Genel Müdürü Ahmet Erdoğan ile TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Haluk Ateş birlikte gerçekleştirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.