Tredaş'ın yatırımları devam edecek

TREDAŞ Genel Müdürlüğü, 2006 yılında Trakya genelinde ciddi yatırımlar ve çalışmalar yaptıklarını belirterek, çalışmaların 2007 yılında da süreceğini açıkladı.

Tredaş'ın yatırımları devam edecek
11 Ağustos 2007 Cumartesi 07:57

Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne olmak üzere Trakya'nın bir çok yerleşim yerinde ciddi yatırım yaptıklarını ve iyileştirme çalışmaları yaptıklarını açıklayan TREDAŞ yetkilileri 2007 yılı başında başlattıkları çalışmaların ve yatırımların da devam ettiğini açıkladılar.

TREDAŞ Genel Müdürlüğü'nün 2006 yılı çalışmaları ve 2007 yılı faaliyetleri ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Tredaş Genel Müdürlüğü, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

"TREDAŞ Genel Müdürlüğü olarak bölgemizde bulunan köy ve beldelerimize ait enerji nakil hatları ve kesici ölçü kabinlerinde meydana gelebilecek elektrik arızası kaynaklarını azaltmak amacı ile 2006 yılında bakım ve onarımı yapılan tesisler ve harcamalar aşağıda belirtilmiştir; 1) Kırklareli Merkezinde : Kula, Üsküp, Karadere-Şükrüpaşa, Bayramdere, Karameştan, Kadıköy, Avcılar, Yöndalan Eriklice Kök Binaları ve ENH’ları.

Vize: Çakırlı grup ENH’tı. Demirköy : Boztaş, Demirköy-Balaban, Beğendik KÖK binaları ve ENH’ları. Babaeski köyleri grubu ENH’ları. Harcama tutarı : 806.656.41 YTL.

2) Tekirdağ Malkara: Şalganlı grubu ENH’tı. (Enerji Nakil Hattı) Hayrabolu: Çene grubu ENH’tı. Şarköy: Kirazlı ve Sofuköy ENH’tı. Yapılan harcamalar : 1.096.070.37 YTL.

3) Edirne Merkez ve Lalapaşa köy grubları ENH’tı yapılan harcama : 199.299.11 YTL.

4) Keşan Merkez, İpsala ve Enez köy grupları ENH’ları için yapılan harcama : 475.816.52 YTL. 2007 yılında bakımı ve onarımı yapılmaya başlanan köy ENH’ları ve KÖK tesisleri aşağıda belirtilmiştir ;

1- Kırklareli Merkez : Asilbeyli, Ürünlü - Ulukanak, Kadıköy, Erikler, Kapaklı taş ocakları, Kavaklı, Çadırkent, Yörübaşı köy grupları ENH’ları.

Babaeski : D.Kapı – Haznedar, Babaeski TM – Hayrabolu ENH’tı. Vize: Evrenli ve Evrencik – Sofular ENH’tı. Pınarhisar Trafo Merkezi iç montaj ve tadilatı.

2- Tekirdağ merkez : Işıklar köy grubu ENH’tı.

Malkara : Ahmetpaşa – Yaylagöre – Sarıpolat ENH’tı. Hayrabolu: Çene grubu Enh’tı. 3- Edirne: Havsa Köseömer – Oğulpaşa ENH’tı.

Uzunköprü: Hamidiye KÖK – Dereköy ENH’tı. Gazihalil – Davuteli ve Sarılar grup ENH’tı. Meriç : Paşayenice KÖK – Saatağacı grubu ve Meriç köyler – Paşayenice KÖK ENH’lardır. Bu tesislerin iyileştirmesi için yapılacak toplam ihale sözleşme bedeli: 1.389.496.87 YTL’dir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.