Tredaş’tan elektrik kesintisi uyarısı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı

Tredaş’tan elektrik kesintisi uyarısı
14 Eylül 2015 Pazartesi 08:46

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında direk deplasesi nedeniyle 14 Eylül Pazartesi günü saat 09.00 ile 12.00 arasında Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nin bir kısmı (Hacı Yakup Caddesinin bir kısmı, Aydın Sokak, Terzi Caddesi ,Kandemir Sokak ve Birdal Sokak’ta planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

17 Eylül Perşembe günü ise Scada çalışması nedeniyle Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi’nin tamamı ve Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nin tamamına gece saat 02.00 ile sabaha karşı 06.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

HATIRLATMADA BULUNDU

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.