TREPAŞ'tan ÇTSO Üyelerine indirimli elektrik

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında TREPAŞ, belli bir tüketim oranına sahip Oda Üyesi Ticarethanelere elektriği yüzde 18 oranında indirimli sağlayacak

TREPAŞ'tan ÇTSO Üyelerine indirimli elektrik
02 Şubat 2015 Pazartesi 08:43

 İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Cuma günü saat 15.30'da düzenlenen imza törenine, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil, Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli ile Kadir Uz, TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, TREPAŞ Satış Uzmanı Serhat Alkan, TREPAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Alper Karaer, TREPAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü temsilcileri ile Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel katıldı.

 

OLDUKÇA AVANTAJLI BİR İNDİRİM SUNDUK

 

İmzalar atılmadan önce protokol hakkında bilgiler veren TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç "ÇTSO ile yapılan anlaşmanın her iki taraf için de memnuniyet verici olmasını diliyorum. Sunulan indirim piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı bir orandır. Protokol çerçevesinde belli bir oranda elektrik tüketen Oda üyesi ticarethanelere indirim sağladık. Bunun da tüketicilere yıllık 1 veya 1.5 fatura gibi bir avantajı  var" dedi. Genç, ayrıca Müşteri Merkezlerine gelemeyen abonelere de 444 88 35 numaralı Çağrı Merkezi numarasından yardımcı olduklarının altını çizdi.


AMACIMIZ DEĞER KATAN BİR HİZMET VEREBİLMEKTİR

 

TREPAŞ olarak destek sağlayarak İl ve Bölge ekonomisine katkı sağlamak istediklerini belirten Genç "Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer katan hizmet verebilmektir " diyerek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya işbirlikleri için teşekkür etti.


YÜZDE 18'LİK İNDİRİM

 

İmzalanan protokolün önemine değinen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva "Yüzde 18'lik indirim sağlayacak olan bu protokol orta ve uzun vadede firmalarımızın elektrik maliyetlerini düşürülmesi ile rekabet güçlerini arttırmalarına önemli katkı sağlayacaktır. Üyelerimizin elektrik maliyetlerinin düşürülmesini amaçlayarak bu protokolü imzaladık. Üyelerimizi, TREPAŞ'a başvurularını yaparak bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum. Bu protokol tüm üyelerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.