TREPAŞ’tan fatura ödemesine yeni alternatif

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ),Migros Marketleri ile yaptığı anlaşma ile vatandaşların elektrik faturalarını ödeyebilmelerine imkan sağladı.

TREPAŞ’tan fatura ödemesine yeni alternatif
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ağustos 2020 Cumartesi 11:58

Müşteri memnuniyetini hizmetlerinin merkezine koyan TREPAŞ, gerçekleştirdiği yeniliklerle elektrik faturalarının tahsilatında kolaylıklar getirmeye devam ediyor. TREPAŞ, son olarak Migros Marketleri ile yaptığı anlaşma ile dileyen müşteriler herhangi bir ek ücret talep edilmeksizin faturalarını marketten de ödeyebilecek.
 
TREPAŞ müşterilerine böylece, Trakya bölgesinde bulunan 70 Migros marketinde elektrik faturalarını hafta içi, hafta sonu fark etmeksizin tüm marketlerin açık olduğu saatlerde ödeyebilme imkanı da sağlanmış oldu.
 
Ayrıntılı bilgi için müşterilerin, www.trepas.com.tr adresinden ve 444 88 35 no’lu Çağrı Merkezinden bilgi alabileceği ifade edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.