TREPAŞ’tan geç gelen açıklama

Trakya Elektrik Perakande Satış A.Ş geçtiğimiz günlerde yaptığı sistem ve otomasyon güncellemesinin ardından yaşanan karışıklıktan sonra yeni abone numaralarını abonelerine mesaj yolu ile bildirmeye başladı.

TREPAŞ’tan geç gelen açıklama
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Şubat 2020 Cumartesi 13:15


Vatandaş veznelere akın etti
TREPAŞ, bilgisayar sistemlerinde yaptığı güncelleme nedeniyle de abone numaralarısı değişikliğine gitti. Abone numarası değişikliği banka entegrasyonuna dahil olmayınca bu ay otomatik ödemede olan abonelerin ödemesi alınamadı. Vatandaşta kış mevsiminde elektiriklerinin kesilmesinden ve kombilerinin çalışmayacağından korkarak, Trepaş veznelerine akın etti.
TREPAŞ, değişikliği abonelerine cep telefonlarına gönderilen “Değerli müşterimiz, sistemlerimizde güncelleme yapılması sebebiyle abone numaranız değişmiştir. Fatura ödemelerinizde de kullanacağınız yeni abone numaranızı www.trepas.com.tr adresimizden veya 444 88 35 nolu çağrı merkezimizden öğrenebilirsiniz.” mesajı ile bildirmişti. Otomatik ödeme talimatı olan, ya da yeni abonelik numarasını alamayacak olan vatandaşlarda haklı olarak  bu duruma tepki gösterdiler.
Gelen Tepkiler üzerine TREPAŞ, yeni abone numaralanın da yazılı olduğu “Otomatik ödeme talimatı olan müşterilerimizin mağduriyet yaşamamaları için, yeni abone numaraları ilgili bankalarla paylaşılmıştır.  Ayrıca, son ödeme tarihi 24-25-26-27-28-29-30 Ocak olan ve henüz ödemesi yapılmamış otomatik ödeme talimatlı faturaların son ödeme tarihi sistemimizde 07 Şubat 2020 tarihine ertelenmiştir. Bu erteleme sebebiyle herhangi bir gecikme bedeli alınmayacaktır.  Otomatik ödeme talimatı olup, farklı kanallardan tahsilatı yapılmış olan faturalara mükerrer tahsilat yapılmayacaktır.” mesajı abonelerin kayıtlı cep telefonlarına yolladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.