TSD Çerkezköy Şubesi’nden bir sandalye yardımı daha

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek binasının önünde yapmış olduğu basın açıklamasının ardından toplanan mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahibi bir engelliye verilmesini sağladı

TSD Çerkezköy Şubesi’nden bir sandalye yardımı daha
08 Mayıs 2015 Cuma 17:12

 CENGİZ CAN ÇİL ENGELLERİNDEN KURTULDU

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları’nın faaliyetlerinden biri olan mavi kapak toplama kampanyası engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor. Toplanan kapaklar sayesinde elde edilen bir tekerlekli sandalye daha sahibini buldu. Dernekte gençlik kolları üyesi olan ve Kapaklı’da ikamet eden Cengiz Can Çil (16) yapılan bu yardım sonrası çok duygulandı.

MAVİ KAPAK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Dernek bahçesinde yaptığı basın açıklamasında mavi kapak toplama ve bu sayede alınan tekerlekli sandalyelerle engelleri ortadan kaldırmak için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini belirten Çetinkaya, kampanyanın devam ettiğini ve yapılacak olan her türlü yardıma kapılarının açık olduğunu belirtti.

MAYIS DOĞUMLULAR İÇİN KUTLAMA 24’ÜNDE

Açıklamalarının sonunda bu ayki doğum günü kutlamasının tarihini veren Çetinkaya, Mayıs ayı doğumlular için yapılacak olan kutlamanın 24 Mayıs 2014 Pazar günü saat 13.00’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Binası’nda gerçekleştirileceğini belirtti ve tüm üyelerini kutlamalar için derneğe davet etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.